13 Temmuz 2009

SAST 2009 Pack 130 Photos - Live From Manchester


DOWNLOAD

4 yorum:

  1. Süper bi blog. Bi de forumu olsa mükemmel olacak.

    YanıtlaSil
  2. Fatih sen diğer platformda üyemiydin üye isen nickin neydi?

    Blogun beğenilmesi ilgi görmemesi benide mutlu ediyor ve görüldüğü gibi yabancılarında ilgisi hayli fazla onlarda blogun harika olduğunu belirtmişler.

    Forum konusuna gelince blogun şuandaki hali bir forumda olması gereken tüm işlevleri kapsıyor aslında sadece biraz lite sürümü ama önemli bir eksiklik yok.
    Forum gibi işlemesini sağlamak istiyorsanız aynı buraya yazdığınız gibi yorumlar, yazılar yazın daha da eğlenceli hale gelir.

    YanıtlaSil
  3. Yok ben diğer platformda üye değildim ama takip ediyordum yine de. Dediğin gibi yorumlar yapılsa çok eğlenceli bir hal alır ama yine de küçük bir forum da güzel olabilir. Bence düşün daha çok ilgi alır. Çünkü şu an böyle bir eksiklik var tüm türk Madonna fanlarında. Şu bayraklara bakınca bile bloga olan ilgi zaten belli. Çok başarılı bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Anladım, önerini düşünücem kesin bişey diyemiyorum ama blog bir süre daha böyle devam etsin, henüz 1. ayında ve beklediğim ilgiyle karşılanması beni cok sevindirdi.
    Sizler elinizden geldiğince eklenen haber, video vs mesajlara yorum yapmaya özen gösterin. İstediğiniz şeylerle ilgili isteklerde bulunabilirsiniz şu olsun bu olsun vs diye.
    Madonna ile ilgili yeni şeyler çıkmayınca blog güncelliğini kaybetmesin diye eski materyalleri topluyorum çünkü ben bu blogda ona ait tüm herkeste olması gereken mateyallerin bulunmasını istiyorum.

    YanıtlaSil