15 Ağustos 2009

Final "Celebration" Track List


CD 1:

01) Hung Up
02) Music
03) Vogue
04) 4 Minutes
05) Holiday
06) Like A Virgin
07) Into The Groove
08) Everybody
09) Like A Prayer
10) Ray Of Light
11) Sorry
12) Express Yourself
13) Open Your Heart
14) Borderline
15) Secret
16) Erotica
17) Justify My Love
18) Celebration

CD 2:

01) Dress You Up
02) Material Girl
03) La Isla Bonita
04) Papa Don't Preach
05) Lucky Star
06) Burning Up
07) Crazy For You
08) Who's That Girl
09) Frozen
10) Miles Away
11) Take A Bow
12) Beautiful Stranger
13) Hollywood
14) Die Another Day
15) Don't Tell Me
16) Live To Tell
17) Cherish
18) Revolver

Source: MadonnaTribe

Yukardaki şarkı listesinin official olduğu açıklanmış. Listeye şöyle bir göz atılığında "American Life", "Get Together" ve "Give İt 2 Me" parçalarının yer almayışı beni hem şaşırttı hemde çok üzdü.

36 Parçadan oluşan albümün, her iki diskinde de görüldüğü gibi şarkılar, yeni eklenecek parçalarla son buluyor.

2 yorum:

  1. Genellikle son albümlerden ikişer şarkı seçilmiş. Bu yüzden COADF için Hung Up ve Sorry tam hit olarak sayılabilecek seçimler bence. Give It 2 Me için ben de çok şaşırdım ama Hard Candy için bırakılmış diyenler var. Benim gözüme takılan Erotica albümünden sadece bir şarkı olması. Rain veya Deeper and Deeper en büyük eksikler. Cherish yerine veya ilk albümdeki herhangi bir şarkı yerine kesinlikle birisi koyulmalıydı.

    YanıtlaSil
  2. Aylar önce hit albümde yer alacak parçaların american life dahil sonrasına ait olacağı söyleniyordu. Daha sonra sanırım yeni bir pazarlama stratejisiyle hit albümü çift disk olarak piyasaya sürmek ve daha fazla şarkıya yer vermek istenildi.

    American Life, Give İt 2 Me ve Get Together'ın yer almayışı gerçekten çok şaşırtıcı ama şarkıların dağılışına bakıldığında her albümden ikişer parçanın yer alması neticesinde üzüntümü kalbime gömüyorum. Onlara göre en en hitlerin yer aldığı listede en sinirlerimi bozan şarkılar Materil Girl ve Secret oldu.

    Albümdeki bi diğer yeni parça Revolver'i duymak için acayip sabırsızlanıyorum. Zaten aslına bakarsanız biz madonna sevenlerini aslında bu iki yeni şey ilgilendiriyor. Diğer parçaları zaten yeterince dinledik önemsedik, bu albüm bizlerden çok Madonna'nın müziğiyle yeni tanışmış ve/veya yeni tanışacak olan müzik severler için yapılmış bir albüm.

    YanıtlaSil