7 Ağustos 2009

Ljubljana(Slovenia) Cancelled!

Biz ülkemize gelsin diye çırpınırken, ünlü pop yıldızının Slovenya'da vereceği konserin iptal edildiği açıklandı.

Slovenya ulusal kanalının haberine göre, Sticky & Sweet turnesinin "Ljubljana" ayağının bir takım lojistik sorunlar nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. İddaalara göre konserin iptal edilmesinde, düşük bilet satışları ve yeterince reklam yapılmaması neden gösterilmiş.

Şuana kadar bilet alan slovenyalı fanlar ise 17 ağustos'dan itibaren satın aldıkları biletleri geri iade edebileceklermiş.

Bu haberle ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce de slovenyalı hayranlar açısından düşündüğünüzde korkunç bir durum değil mi? Ayrıca bu durum çok düşük bir ihtimal olsa bile İstanbul ayağını gündeme getirebilir mi?

ENGLİSH VERSİON

The Ljubljana Sticky & Sweet show has been cancelled. It has just been confirmed on the Eventim.si site.

Due to unforeseen logistical problems, the Madonna concert announced for August 20th at the Stožice Hippodrome in Ljubljana is cancelled, 24ur.com reports.The news has been confirmed this morning confirmed by the Croatian Agency partnering with Live Narion for the organization of the event, Lupa Promotion Ltd. From Live Nation's side it has been reported that the concerts announced for the period before and after the Ljubljana concert (Munich, August 18 and Budapest, August 22) will take place as planned.

All ticket buyers will be able to refund the purchase at the original points of sale events from Monday, August 17.

5 yorum:

  1. Gerçekten hayranlar içn çok üzücü bir durum. Bence İstanbul tekrar gündeme gelmez ama bir çok insana tekrar keşke dedirtir.

    YanıtlaSil
  2. istanbul cok uzak ihtimal bence...

    YanıtlaSil
  3. Töbe allahım :D millet ne hönk olmuştur, dünya konser iptal oldu ya :S ne salak iştir bu. Geçen Norveç'den bir bölüm izledim de Madonna'da bir şaşkınlık var.''Ne işim var benim burada'' gibisinden. Yazıklar olsun.Adamlara giderken biz istediğimiz halde izleyemiyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Son haberlerden sonra slovenya akıl hastanelerine başvuranların sayısında hızlı bir artış yaşanmış. :o

    YanıtlaSil
  5. İstanbul konseri için sadece sponsorların bulunmasının gerekli olduğunu Efsane Danışmanlık açıklamadı mı zaten? 1 aydan az bir süre kalmışken imkansız gibi geliyor bana.Eskiden dediğimiz gibi umarız "bir dahaki turneye" =)

    YanıtlaSil