3 Eylül 2009

Game Over


Geçtiğimiz yıl başlayan Sticky And Sweet Tour madonna hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılanmış, bu ilgi neticesinde ünlü pop yıldızı turnesini bu yılda sürdürme kararı almıştı.

Turnenin ikinci bölümüne 4 temmuz'da londra da start vermiş, gittiği tüm avrupa ülkelerinde yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Sofya konserinin ardından turnenin son ayağı olan İsrail'in tel aviv kentinde bu akşam verdiği konserle turneyi resmen bitirdi.

Edinilen bilgilere göre sahneye bir kaç sürpriz konuk çıkmış. Madonna music isimli parçasını seslendirirken rocco sahneye çıkmış, ardından Devil Wouldn't Recognize You seslendirirken de lola annesine eşlik etmiş. Lola aynı zamanda 1 eylüldeki tel aviv konserinde de Give it 2 Me söylenirken sahneye çıkmıştı. Tel aviv konserlerinde sahneye çıkması beklenilen Justin Timberlake ise konserde yer almadı. Aslında pekde ilginç ve izleyicileri memnun bırakacak derecede bir sürpriz yaşanmadı anlayacağınız.

Her ne kadar çeşitli sebeblerle ülkemize bir kez daha gelememiş olsada biz yinede sabırla onun bir sonraki turnesini merakla bekleyeceğiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder