8 Eylül 2009

Sticky & Sweet Tour To Be Aired İn Full


Sticky and Sweet Tour gösterimi geçtiğimiz temmuz ayı içersinde Sky1 ve Sky HD kanallarından izleyicilerle buluşmuştu. Hatta bizde bu kayıtları büyük bir heyecanla indirip izlemiştik. Bugün çıkan bir madonnatribe kaynaklı habere göre turne bir kaç ülkede yeniden gösterilecekmiş.

Evet bu yeni gösterilecek showların tamamı herhangi bir kesintiye uğramamış yani dvdde yer alacak kaydın kopyasını içeriyormuş. Bildiğiniz gibi sky tv kanallarından yayınlanan konser kaydında çeşitli kesintiler var, bundan epey rahatsızlık duymuş biri olacak bu habere çok sevindiğimi belirtmeden geçemeyeceğim. Madonnatribe ayrıca aşağıda sayacağım ülkelerde yaşayan madonna fanlarını konseri kaydetmeleri için kayıt cihazlarını hazır bulundurmalarını istemiş. Bizde bu yeni konser kayıtlarını merakla ve ilgiyle bekliyoruz.

Konserin yayınlanacağı iller ve yayın tarihleri;

Romanya, Macaristan ve Hırvatistan'da 3 ekim tarihinde HBO kanallarından gösterilecek,

Brezilya'da ise 1 ekim tarihinde, multishow HD kablo kanal tarafından yayınlanırken,

İspanya'da 8 eylül tarihinde(yarın gece) Canal Plus tarafından yayınlanacak.

ENGLİSH VERSİON
Okay set your recording devices and capture cards as we have just received great news on some upcoming airings of the Sticky and Sweet Tour. HBO will be airing the show in Romania, Hungary and Croatia on October 3rd.

Brazilian fans are definitely in for a treat as the entire concert is going to be presented on October 1st at 9 PM by Multishow HD cable channel.
Spanish readers need not to worry either as the show will also be airing on Canal Plus in Spain at midnight on September 8th.

Source: MadonnaTribe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder