9 Kasım 2009

United World Chart


6. Haftada top 10'dan düşüverdik. Bu albüme hiç yakışmayan satış grafiği ve madonna bütün bunları umursamayarak dolce&gabbana defilesinde boy gösteriyor...

4 yorum:

  1. Madonna'nın da çoook s..knde :D

    ben bile almadım albümü daha.gerçi remastered music'i şu sıralar çılgınlar gibi dinlerim ama... daha sonradan şettiririz.
    Lanet olası singlelar gelseydi de çıktığı gibi alsaydık :/

    YanıtlaSil
  2. Yalnız This Is It felaket derecede vasat bir albüm.
    Hiçbirşey yeni değil.
    son derecede daha fazla para kazanmak için yapılmış birşey.
    neler beklediydim ben o albümden :/

    YanıtlaSil
  3. Hiç sanmıyorum o çok hırslı biri aslında çokda bilmem neresinde ama çaktırmıyor, insanlara herşeyin yolunda gittiğine dair bir mesaj veriyor.

    Benim korkum 2010 yılında cıkacak yeni stüdyo albümde de hard candy albümüne yaptığı hatayı yapması. Neyse bunları konuşmak için erken elbette satışlar bir ürünün başarılı olduğu anlamına gelmez tamamıyla ama bu albümün şu ana kadar 1 milyon kopya satmış olması inanılacak gibi değil.

    Sen hangi singleden bahsediyosun bu arada? daha albümü dvdyi almamışsın yarın alıyorsun ve bana resimlerini çekip yolluyorsun. :d

    YanıtlaSil
  4. This is It albümünün satış yapmasındaki ama. M.Jackson'un zamansız ölümü neticesinde onunla ilgili piyasaya çıkan ne varsa insanların düşünmeden koşulsuz o ürüne akın etmeleri.

    Yalnız global satışlara bakıldığında inanılmaz düşük rakamlar mesela mariah carey hiç satmadı(obsessed ve H.A.T.E U harika sarkılar) gerçi o albüm celebration ile kıyas dahi kabul etmez ama neyse. Ayrıca büyük bir heyecanla beklediğim Shakira albümü hala yaşadığım şoka inanamıyorum Dido ve U2'dan sonra yaşadığım en büyük hayal kırıklığı.
    Albüm resmen rezalet ve oda ilk haftasında görüldüğü gibi hiç satmıyor ve satmayacakta, shakira cok sevdiğim bir sestir ama bu son albümde yaptığı rezilliğin farkına varması açısından albüme gelen tüm kötü eleştirileri hak ettiğini hatta ve hatta gecen günlerde yayınlanan MTV avrupa müzik ödüllerinde 2. single olarak piyasaya süreceği berbat şarkıyı söyleme cesaretini nerdne buldu şaştım doğrusu.

    Son 1 yılda hala idda ediyorum ve öylede en başarılı gördüğüm albümler ve sanatcılar;

    Madonna - Hard Candy
    Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends
    Beyonce - I am... Sasha Fierce(bu albüm beyonce'nin kariyerinde bir dönem noktası ve bir başyapıt)
    Lady Gaga - The Fame

    YanıtlaSil