13 Ocak 2010

Madonna's Sticky & Sweet Concert To Be Released March 30th On DVD, Blu Ray And CD


Madonna'nın sahne aldığı “Sticky & Sweet” turnesi, dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Live Nation etiketiyle 30 Mart'ta resmen yayınlanacağı duyuruldu. “Sticky & Sweet” turnesi Live Nation tarafından düzenlenen "solo olarak düzenlenen gelmiş geçmiş en başarılı turne" olarak kabul ediliyor. Bu turneyi 32 ülkeden toplam 3,5 milyon insan izledi.

Warner Bros Records tarafından piyasaya çıkarılacak olan turne DVD, Blu Ray ve CD formatlarında yayınlanacak. Kariyerinin unutulmaz hitlerinden "4 Minutes, Hung Up, Like A Prayer ve Ray of Light gibi birbirinden başarılı hit parçalarda bu içeriğe dahil olacak. Buenos Aires kentinde çekilen turne 4 gün sürdü ve bu turne zarfında 256.000 hayranına konser verdi.

Ayrıca ünlü pop yıldızının grammy ödüllü son cd'si olan "Hard Candy" yayınlandığı 37 ülkede listelere 1 numaradan giriş yaptı. DVD'nin özel seçenekler bölümünde 30 dakikalık sahne arkası görüntüleri bulunuyor. Ve son olarak NY Post bu konserin madonna'nın en iyi turu olabileceğini idda etmiş...

ENGLİSH VERSİON

Madonna’s most recent stage extravaganza, the “Sticky & Sweet” concert, will be released on March 30th, it was announced today by Live Nation, the world’s largest live music company. “Sticky & Sweet”, which was produced by Live Nation, was the most successful tour by a solo artist in history and was seen by over 3.5 million fans in 32 countries around the world.

The show, which will be distributed by Warner Bros Records, will be available on DVD, Blu-Ray and CD and will include many of the Material Girl’s hits from the course of her unprecedented career including, “4 Minutes,” “Like a Prayer,” “Hung Up” and “Ray of Light”. Filmed in Buenos Aires, over four days to a crowd exceeding 256,000 fans, the concert also includes a show stopping moment when Madonna performs a historic “Don’t Cry For Me Argentina” to a thunderous audience response from her Argentine fans.

Also included are several hits from the multi-Grammy winner’s most recent CD “Hard Candy” which debuted at No. 1 in 37 countries. The DVD also includes 30 minutes of exclusive footage filmed behind the scenes during the course of the tour. “Part concert, part block party and all fun, there is still only one Madonna,” raved the Oakland Press in their review of the “Sticky & Sweet” Tour. “A night of triumph and defiance… A two hour multi-media juggernaut,” glowed the LA Times. “Our lady of perpetual motion…This may be the best tour she’s ever stitched together,” claimed the NY Post.

Source: Madonna.com

2 yorum:

  1. sahne arkası mı :S pofff. ne gereği var ?! onun yerine frozen, holiday fln koysalarmış ya...bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu dvd tarihi çok geç gibi geldi bana.

    YanıtlaSil
  2. Evet sürekli bir erteleme söz konusu ama bu sefer kesin tarih yayınlandı madonna.com tarafından.

    Daha önce aralık, ocak ve subat tarihlerindne bahsediliyordu bu seferde mart ayında krar kılmışlar. Umarım bu son erteleme olur.

    Ayrıca bu dvd ekstrasında yer alacak sahne arkası görüntülerine bende karşıyım hatta hiç koymasalar daha iyi olur son derece gereksiz ve saçma bir uygulama ve artık sıktı. Yerine dediğin gibi 2009 ayağpında eklenen şarkılar koyulmalı veya backdrop videolar felan eklensin...

    YanıtlaSil