28 Ocak 2010

Two Formats For Sticky And Sweet DVD


Sticky & Sweet Tour DVD yayın tarihiyle ilgili haberler elmize ulaşırken bir yandan da son single "Revolver" ile ilgili dağıtım ve promosyon bilgileri elimize ulaşmaya devam ediyor.

Madonnatribe kaynaklı habere göre son single'ın mart ayı içersinde italyan müzik mağazalarından temin edilebileceği duyuyrulmuş. Warner music daha önce almanya ve ingiltere pazarına ağırlık verdiği için diğer ülkelerdeki fanlar bu ülkedeki baskıları takip ediyorlardı. İtalya pazarının önemine dikkat çekerek warner music bu kez son single'ı, CD maxi formatında bu pazarda da çıkarmayı müjdeledi...

Ayrıca;

Sticky & Sweet turnesinin, warner music tarafından piyasaya sürülecek son resmi madonna ürünü olduğu belirtilmiş.
Turne DVD'sinin 26 mart 2010 tarihinde italyan müzik shoplarında yer alacağı duyurulurken,

Diğer ülkelerde de merakla beklenen bu DVD'nin özellikle avrupa ülkelerinde iki formattta çıkacağı kesinleşti. Bu formatlardan biri Digipak formatı CD+DVD şeklinde. Diğer format ise tüm fanların iştahını kabartacak cinsten, ilk kez bir madonna turnesi blu-ray olarak çıkacak. Bu format blu-ray+CD olarak piyasaya çıkacak.

ENGLISH VERSION

News is just in to MadonnaTribe that Madonna's new single Revolver will be officially released by Warner Music in Italy in the month of March 2010.

Madonna's singles are not officially distributed in the Italian market anymore and the Fimi single charts are now based on digital downloads only. Fans know that record shops may still carry copies that are imported from Germany or the UK, but this time Warner Music decided to distribute Revolver in Italy in its 12" vinyl single format.
Because the vinyl release will follow the CD maxi, Revolver will reach Italian stores on March 2nd 2010.

In other Warner Music related news the Sticky & Sweet Tour will be their last official Madonna release so far as the current agreement between Live Nation and Warners is limited to the Sticky & Sweet release. Only time will tell if it will be Warner Music to distribute the new Madonna products from her Live Nation contract in the future or someone else will step in to handle them.
Sticky & Sweet will be delivered to Italian shops on Friday, March 26 2010.

The tour dvd will be released in Italy and other European countries in two formats: A CD+DVD combo in Digipak and for the first time ever a BluRay + CD in standard bluray box.

Source: Madonnatribe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder