16 Ağustos 2010

"52"


Dünya müziğine kendi yarattığı birbirinden başarılı çalışmalarla damgasını vuran, tüm zamanların en çok iş yapan kadın vokali MADONNA 52. yaşını kutluyor.

Onun bu mutlu gününde, tüm sevenleri bizlere armağan ettiği şarkılarla çoşacak, tanrıya böylesi inanılmaz bir kadını yarattığı için şükredeceğiz.

Bu arada;

Epey bir süre blog'a bazı nedenlerden dolayı post geçemiyordum. Artık eskisi gibi yayınlanmaya değer bulduğum haber ve multimedia ürünleri sık sık buradan takip edebilirsiniz. Kayıp zamanı en kısa sürede telafi edeceğim. Yeni tema çalışmamı da umarım beğenirsiniz.

1 yorum:

  1. En çok para yedirdiğim gacı bu ya XD Yani buna akıttığım paraları biriktirseydim, uzaya gitmiştim çoktan. Neyse hadi bu mutlu günde çemkirmiyeceğim cadıya.

    Haydi kadınım mutlu yıllar :) Kraliçemiz, cadımız, ciğerimiz, hatunumuz.. Çok öpüyorum :)) Tepe tepe 52.yaşını eskit emi ? İnşallah bu sene buraya gelirsin artık :s

    Sefa abiye de değinmeden gidersem çatlarım bak. Valla biz çok forumlar gördük. Bilgiç bilgiç gezinip Madonna'nın M'sini bilmeyenlerin toplandığı.. Ama Glamorous Madonna gördüğüm en iyi Madonna sitesi. Bunu yağ çekmek için diyorsam ne olayım. Valla. Türkiye'de tek geçerim ve dünyada da bence yeri olan iyi bir site. Ya bir kere hergün güncelleniyor daha ne bekliyorsunuz be ! :D Seviyorum burayı. Yeni sezonda inşallah güzel haberlerle coşarız burada.

    Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil